STORA COACHDAGEN 2019

11 november Stockholm

 

Trendspaning och inspiration för coacher, chefer, ledare och andra intresserade av utveckling.

Christer Olsson

Allt fler känner sig otillräckliga och ensamma. Hur hittar vi tillbaka till det ömsesidiga beroendet – i gruppen och inom organisationen? Dagens utmaningar kräver mer samarbete än vi är tränade i och vana vid. Vi kommer av en mängd olika skäl behöva använda varandras kompetens och samarbeta – ingen kommer att ensam ha all den kunskap och kompetens som behövs i vår komplexa värld.

Vi är stolta över att Christer Olsson, en av Nordens mest anlitade föreläsare, kommer till Stora Coachdagen. Du kommer att bli inspirerad, berörd och utmanad på ett sätt som bara han kan! Vi kan utlova en spännande föreläsning som du inte vill missa!

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har arbetat som föreläsare i över 20 år och varvar det med författarskap och coachning av ledare och ledningsgrupper på några av Nordens största företag. Christer Olsson har en unik förmåga att identifiera och utveckla individers och gruppers förmågor att nå full potential. Han kallar det organisationsutveckling genom individutveckling. Med träffsäkra exempel beskriver han hur egenskaper måste samspela för att ska lyckas nå våra mål som individ eller organisation.

Idag är han känd för sin unika förmåga att förstå det vardagliga samspelet mellan människor. Christer kommunicerar detta genom föreläsningar som inspirerar, manar till eftertanke, och ökar sina besökares handlingskraft. Hans ambition är att så Tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Hans goda råd är inte bara användbara för chefer och ledare utan för människor på alla platser och situationer i livet.

Lyssna på Christer Olsson i Framgångspodden:

Utvecklas eller Avvecklas

Hur du maximerar dig själv

Verkar den här föreläsaren intressant? Dela gärna vidare i sociala medier!